ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Κουράγιο Πετράν...


Στο μεροκάματο κι ο CCO (πλέον) Πέτρος Κωστόπουλος που πιάνει κι επίσημα δουλειά στην εταιρία ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ του ομίλου ΑΝΤ1 . Ο Κωστόπουλος όπως αναφέρει ανακοίνωση του ομίλου «αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer καθώς με τις εξαιρετικές δημιουργικές ικανότητες και τη μοναδική εμπειρία που έχει χρόνια τώρα στον περιοδικό τύπο και τα ηλεκτρονικά Μέσα, πρόκειται να συμβάλει αποφασιστικά στην εδραίωση της εταιρίας ως το πλέον δημιουργικό και δυναμικό εκδοτικό συγκρότημα στην Ελλάδα».
Πριν μερικές εβδομάδες όλως τυχαίως η Δάφνη έκανε δικό της το ΟΚ! περιοδικό της χρεοκοπημένης ΙΜΑΚΟ.
Την ίδια ώρα οι φήμες δίνουν και παίρνουν, όπως γράφει το antinews, για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ώστε να γλιτώσουν οι τίτλοι της ΙΜΑΚΟ και το σπίτι του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη με τη μεσολάβηση της Μαριάννας Λάτση και..της Eurobank.
Να δούμε τι συμφωνίες θα γίνουν ώστε οι εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ -κι όχι μόνο- να λάβουν όλα όσα τους χρωστούν το ζεύγος Κωστόπουλου – Μπαλατσινού.